Kinderopvang Gezinsbond

Thuis van huis

Tevredenheid

Elke 2 jaar doen wij een uitgebreide tevredenheidsmeting bij de ouders
met een kindje ingeschreven via onze dienst.

Gezien wij uw mening steeds op prijs stellen, kan u hieronder uw algemene tevredenheid, opmerkingen over uw onthaalouder of de dienst uiten.

Klachten

De dienst raadt ouders aan om bedenkingen en klachten onmiddellijk te bespreken met de onthaalouder en/of de dienstverantwoordelijke. 
Samen zal getracht worden tot een oplossing te komen.

Klachten kunnen ook schriftelijk bezorgd worden aan de dienstverantwoordelijke of aan het organiserend bestuur. U kan ook de tevredenheidsmeting hieronder invullen. 
Elke klacht zal op een adequate manier, behandeld en beantwoord worden. Aan anonieme klachten wordt echter geen gevolg gegeven.

Wij geven er de voorkeur aan dat klachten besproken worden met de onthaalouder en/of onze dienst. Ouders kunnen echter ook een klacht indienen bij de Klachtendienst van Kind en Gezin, Hallepoortlaan 27, 1060 Brussel, via klachtendienst@kindengezin.be of op telefoonnummer 02/533.14.14.

Openingsuren

Maandag: 9u-11u30
Dinsdag: 9u-11u30
Woensdag: 9u-11u30 (enkel  )
Donderdag: 13u-16u
Vrijdag: 9u-11u30

l

Contact

Drossaardplein 1, 3990 Peer
011/ 57 53 99
 info@kinderopvanggezinsbond.be 

Kinderopvang Gezinsbond

Kinderopvang Gezinsbond organiseert dagopvang voor kinderen tot 3 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van de basisschool in een vertrouwde familiale sfeer bij een gezin in je buurt.
Wij zijn werkzaam in de volgende gemeenten:
Peer, Hechtel-Eksel, Helchteren, Bocholt, Pelt, Lommel en Hamont-Achel

Met de steun van: